Middag med viner från Jean-Pierre Robinot på ”Tryne till Knorr”

 

Varmt välkommen till en middag med viner från den livs levande legenden Jean Pierre Robinot!

”Som vanligt när det gäller maten på Tryne till knorr finns det få saker man kan känna sig säker på. Det sägs att Jean-Pierre gillar tropisk frukt, det kan man känna sig säker på att inte få. En halv ko ockuperar nära nog allt kylutrymme, kanske tränger vi in ett par killingar i nästa vecka. Kött kommer serveras, oklart i vilken omfattning. Rå högst troligen, kanske också stekt. Svamp är på tapeten. Den sista svampen från i höstas, den första svampen för våren. Den steker vi nästan alltid i smör. Kål rostar vi nästan alltid på sten. Smörig syrlig buljong. Nästan lika rakt enkelt och underbart som Juliette 2003. Det är färdiggetat på Österlen, spenarna tjänar återigen människan, inte längre killingen. Syrad och separarerad modersmjölk i olika former frossar vi i. Exakt hur det blir vet varken vi eller ni förrän den 17e.”

 

Vi slänger fram några perfekt mogna viner från Robinot och några nya tappningar. Stora viner gjorda på  chenin blanc och pineau d´aunis.

Mer info om Robinot här

Torsdag 17/4
Snacks + 4 rätter
Apertif + 4 viner
1000:-

Boka bord genom Tryne till Knorr,
agnes@trynetillknorr.se eller robin@trynetillknorr.se
040-793 13